paard paarden voeder voer voedsel machine voer machine vol automatische voedermachine stand alone paarden voer importeur sluiter putten gelderland verkoop multifeed multifeeder
multifeedautomaat@planet.nl
Copyright 2009 by oerieboeriewebsitegoerie / C. van Dijk    All Rights reserved 
www.Multifeed.eu
Met de Multifeed is het mogelijk om paardenbrokken en vele soorten muesli en granen te voeren. De Multifeed is, eenvoudig met een tijdschakelaar, in te stellen tot 8 voerbeurten per dag op vaste tijden of 30 voerbeurten per week op verschillende tijden. De automaat is vervaardigd uit hoogwaardig stootvast zwarte kunststof en wordt geleverd met transformator. Tevens is het mogelijk de voerautomaat, zonder transformator, aan te sluiten op 24 volt, bijv. een auto-accu, dus ook geschikt voor stallen die niet op het lichtnet zijn aangesloten.

De Multifeed tijdschakelaar is een dag/week instelbaar apparaat met impulsprogramma en heeft 30 instelbare tijden. Daarmee bepaalt u, wanneer uw paard, hoe vaak per dag, en hoeveel voer per keer hij mag ontvangen. De geprogrammeerde tijd bepaalt de hoeveelheid voer voor uw paard. Zo stuurt u bijvoorbeeld het programma 15 seconden aan voor een ontvangst van circa 500 gram voer. De gewenste tijd en hoeveelheid kunt u makkelijk met het door u ingevoerde voer berekenen.  Tevens is het mogelijk om het apparaat handmatig in te schakelen.

Feiten:

Breedte x hoogte x diepte : 60 cm x 50 cm x 15 cm
Volume : circa 15 liter (is circa 18 kilo)
Voedingsspanning : 24 volt
Opgenomen vermogen : 60 watt

Technische Informatie: